FORNEBU MED «THE DOUBLE» PÅ HAMAR

Fornebu FK vinnere 05
Både 03 og 05 gikk helt til topps i årets Talentcup på Hamar. G14 etter 3-0 seier over Skeid i finalen, mens G12 slo akademilaget til Stabæk med 2-1. Like gledelig som seierne er måten LAGENE vant på. Gutta SPILLER fotball, og imponerer med mye ballbesittelse, god defensiv organisering og masseproduksjon av målsjanser. Totalt for de to lagene  ble det 12 seire og ett tap, og 52-9 i målforskjell. For coach Stian begynner det nesten å bli en «vane» å vinne på Hamar, ihvertfall var dette andre gangen på to år! Fornebu FK bekrefter med sin innsats på Hamar at de er i norgestoppen i sine respektive årsklasser. (På bilde under av 03 mangler Sander, 02, Mathias og Sondre, 05, som også var med på bragden på Hedmarken).

G13 sier på Hamar

Én tanke om “FORNEBU MED «THE DOUBLE» PÅ HAMAR”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s