G 12 tok den største bøtta på Oppsal

Fornebus G 12 lag har spilt Tveita cup på Oppsal Arena. En 9er cup med 8 lag fra Oppsal og Holmen, og ellers VIF, Lyn og Fornebu FK. De oransje vant cupen nokså overlegent, men ikke helt da de i gruppespillet tapte 2-0 mot VIF. Ellers vant Fornebu de fem andre kampene med en målforskjell på 31-0, inkludert 5-0 seier over Holmen i finalen. Noe varierende nivå på lagene i cupen, der Fornebu FK spilte mye bra fotball med vektlegging på ballbesittelse, og defensiv organisering i tillegg evnen til å spille raskt i lengderetning når mulighetene bød seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s