FORNEBUBRAGD PÅ HEDMARKEN, VANT TALENTCUP!

Fornebu FK imponerte i G 04 da de spilte Talentcup på Hamar helgen 15-17/10.  Mange gode prestasjoner av Fornebugutta som med god struktur i laget, bra balanse med sammensetningen av type spillere og gode holdninger blant spillere vant hele cupen. En historisk seier som trener Stian førte de frem til etter at Fornebu også tidligere år har vært i toppen, men ikke helt på øverste nivå. Honnør også til massiv støtte fra foreldresupporterne; der var også Fornebu best! 

04-vinnerlaget-pa-hamar

En fest for alle Fornebutilhengere med denne seieren, og det var aldri noen tvil om hvilket lag som var best i dette uoffisielle NM med 6 av 6 mulige seire og 35-6 i målforskjell. Vel så gledelig er måten lag vinner på med mye ballbesittelse, som bekrefter at spillerne innehar kvaliteter som Fornebu som klubb vektlegger utvikling av; tekniske ferdigheter, spilleforståelse, i tillegg til gode holdninger.

 

Én tanke om “FORNEBUBRAGD PÅ HEDMARKEN, VANT TALENTCUP!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s