Mange gode utviklingsaktiviteter for Fornebu-spillerne

Alle Fornebu FKs spillere har spilt mye fotball denne helgen. Seriestart nærmer seg og det er mye aktivitet om dagen:

-05 spilte på lørdag morgen «speed-cup» på Lørenskog. En 05-elitecup der det ble spilt 7er med kun 15 minutters kamper. Det ga god øvelse i fokustrening; 7 kamper ila ca 4 timer ga litt annerledes utfordringer med høy intensitet, lite tid til å komme tilbake og en øvelse i å skru fokusknappen av og på. Fornebu spilte mange gode kamper, men varierte noe. Resultatmessig endte det med 5 seire og 2 uavgjorte.

Lørenskog mars peed cup

-lørdag spilte Jesper og Christiaan kamper for Strømsgodset (EliteAkademi) EA 02 som møtte Sarpsborg borte. Veldig god erfaring og læring for våre Fornebuspillere som gjennom samarbeidsavtalen med Strømsgodset Toppfotball får en god utviklingsarena sammen med andre spillere fra Godset’s samarbeidsklubber. Fornebu-spillerne trener nå med denne utviklingsgruppen og det er også videre planlagt kamper og cuper for denne gruppen.
Fornebu og Godset 04-søndag formiddag spilte Fornebu FKs «nye» 04 lag mot Strømsgodset EAs 04 lag. De oransje spilte en meget god kamp. Mange gode bevegelser og høyt balltempo gjorde at det var mye å glede seg over. En god utviklingskamp for samarbeidsklubbene Fornebu og Strømsgodset der gjestene fra Fornebu til slutt vant 7-1 på Gulskogen. Fornøyde Fornebu-spillere var bl a Kristian, Samuel og Emil.

Martin med Godset

 

-samtidig med 04 kampen, på banen ved siden av, spilte Fornebu FKs, Martin, for Strømsgodset EA 03 som møtte Vålerenga.

 

 

-en hektisk fotballhelg ble avsluttet på søndag kveld med en treningskamp mellom Bjørndal 02 og Fornebu FKs miksede 02-03-04 lag. Fornebu hadde ballen mye og fikk en bra gjennomkjøring. Noen fysiske forskjeller bidro til at Bjørndal til slutt vant 6-3.

Mange gode aktiviteter denne helgen for alle Fornebu FKs spillere som også har mye å glede seg til fremover med cuper og snart seriestart. Fk helg er det 02-elitecup i Bergen, Future-cup for 03 mot slutten av påsken, mens det i april blir Legea elitecuper på Notodden.  Seriestart for G 13 allerede ¾, mens G 14 starter 16/4.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s