Cupseier på Nesodden, KM-finale og 05 på Talentcup

Sesongen er over, men er ikke det allikevel…… Fortsatt mange, utviklende og gode fotballaktiviteter som pågår der Fornebu FKs spillere på alle lag har gjort seg positivt bemerket.

03 MED SEIER I NESODDENS ELITECUP
Historisk da Fornebu FKs 03 lag i helgen ble første Fornebu FK-vinner av en offisiell turnering. Gutta vant alle 5 kampene og med en total målscore på 21-3 var det en veldig fortjent cupseier. I gruppespillet vant Fornebu FK 5-0 over Skeid/Årvoll, 7-2 mot Ski og 1-0 mot Oppegård. I semifinalen mot Ready ble det 3-0, før KFUM ble slått 5-1 i finalen.  Spesielt spillet i finalen var overbevisende; betryggende å vite at laget også presterer på et høyt nivå når det virkelig gjelder.  Laget leverte mye bra spill med gode kombinasjoner med spillere som ferdighetsmessig viste at de holder et meget høyt norskt nivå. På dette 03 laget var det også med 2×04 spillere og 2×05 spillere, noe som bekrefter at Fornebu FK har mange gode spillere som uavhengig av alder får spille og utvikle seg på det nivået de hører hjemme.

Beste laget NesoddenPremieutdeling Nesodden for 03

KM-FINALEN 02
Etter å ha blitt suveren seriemester møtte Fornebu FK en annen seriemester, ØHIL, til semifinale i spill om å bli Oslo Fotballkrets’ beste 02 lag.  Fornebu gjorde en god kamp og vant 5-0 og var da klar for finale mot Kolbotn 02. Det ble en tett og jevn finale som til slutt endte 1-1, slik at det hele ble avgjort med straffesparkkonkurranse. En nervepirrende seanse der lagene fulgte hverandre tett lenge, men Kolbotn til slutt ble kretsmester. Surt selvfølgelig, men mye å glede seg over for 02-laget som nå har en del spillere som tester seg på uttakstreninger i kretsen.

KM-finale str konk

05 MED BRA INNSATS I 04, TALENT-CUP PÅ HAMAR
Fornebu FKs 05 lag deltok i det «uoffisielle NM» på Hamar i nivå 1 for 2004.  Mange gode og jevne utviklingskamper som resulterte i 4 seire og to tap. Lagene på Hamar stiller stort sett differensiert, noe som betyr at 04 lagene er på et mye jevnere og bedre nivå enn i seriespillet. Veldig bra for Fornebu FKs ett år yngre spillere, som i de fleste kampene måtte spille opp mot sitt beste for å prestere. Det gikk slik i gruppespillet:

-10-1 seier mot Kløfta
-2-4 tap mot Lillehammer
-8-0 seier mot Skeid
Dette ga B-sluttspill/nivå 2 (i en turnering der det totalt var 6 nivåer på sluttspillene):
-5-4 seier mot Odd i «kvartfinalen»
-1-2 tap mot Korsvoll i «semifinalen»
-3-2 seier mot Viking i «bronsefinalen» (se bilde)
Da ble det 11. plass av totalt 48 lag i nivå 1 i 04 klassen. Men enda viktigere var det å se at 05 gutta i store deler av cupen behersker et spill som er basert på mye ballbesittelse, gode bevegelser, bra balltempo og god evne til gjenvinning av ball.

05 mot Viking på Hamar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s