Fornebu FK 02 klare for finale i kretsmesterskapet

Fornebu FK 02 er klare for finale i kretsmesterskapet. Idag ble det avgjort at det er Fornebu FKs 02 gutter som neste søndag spiller finale i kretsmesterskapet. Dette ble klart etter at Fornebu FK slo ØHIL med 5-0. Fornebu styrte stort sett hele kampen og hadde klart mest ballbesittelse, men det sto 0-0 til pause. Etter hvilen var det ikke noe tvil, og etter en meget bra gjennomført kamp av de oransje er de nå veldig fortjent klare for å spille om hvem som har det beste 02-laget i kretsen. Morsomt også at en del av Fornebu’s 03 gutter var sterkt delaktige i denne seieren.krets semi øhil

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s