FORNEBU FK HAR HØSTET ETTER EN OPPLØFTENDE SESONG

Fornebu FKs tre lag vant i år sine serier på imponerende vis og tapte ikke en eneste kamp!

I G13 1.divisjon ble Fornebu FK seriemestre med 15 seire og en uavgjort kamp. De skal dermed spille om kretsmesterskapet, der første semi spilles 18/10. Men før det deltar laget i Talent-cup på Hamar der de skal forsvare en sterk 2. plass fra ifjor.

I G 13 (2002), 2.divisjon ble det også en suveren 1. plass. Laget vant alle sine kamper med de fleste spillere født i 03-04-05. Laget overbeviste stort også i det såkalte «uoffisielle NM» på Hamar. Blant 44 lag i 03-klassen kom de til finalen, men måtte gi tapt mot et bra Kattem-lag.

I Holmens elitecup fikk Fornebu-gutta mange utfordrende og gode utviklingskamper. Noen seire og tap gjorde at laget spilte sluttspill på 3. nivå.

05 laget vant alle sine seriekamper; bra gjort da de spilte ett år opp i øvet klasse. Tidvis har laget spilt veldig bra, noe som totalt resulterte i et snitt på + 10 mål pr kamp (145-23) ila 12 kamper.

Her er noen av prestasjonene til Fornebu FKs 05-spillere; en god prestasjon også av Ron som har satt dette sammen:https://youtu.be/c2_HLXjoxQ8
Laget deltok for noen uker siden i en 05 «speed-cup» på Lørenskog; 7 kamper a 17 minutter på noen få timer var et utfordrende, men morsomt konsept. En del utfordringer også for Fornebu FKs spillere som fikk bank i et par kamper. Denne læringen er viktig for utviklingen!

Se mer om Fornebu FK her: https://www.facebook.com/Fornebu-Fotballklubb-200179610105896/timeline/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s