KNALLSTART PÅ HØSTEN FOR FORNEBU FKs TRE LAG

Fornebu FKs tre lag har startet høstsesongen på en meget stabil måte; alle kamper er vunnet og mye godt spill er levert:

G 13, 1 divisjons-laget har i høst slått Bærum borte med 4-2 og vunnet 3-0 mot Bærums Verk Hauger på Storøya. Imponerende hjemmestatistikk av disse Fornebugutta som nå har 32-0 på sine 6 hjemmekamper i sin 1. divisjons-avdeling. Laget har holdt 0-en i 420 serieminutter på Storøya! Totalt har de spilt 12 kamper som alle har endt med seier og kun ekstremhendelser kan frata dem seriemesterskapet.
I tillegg knuste laget Korsvoll adidas-cup med hele 10-0. Nå er det full fokus mot kvartfinalen som spilles mot Drøbak-Frogn IL på Storøya, 11/9.

Fornebus G 13, 2 divisjon, består i hovedsak av spillere født i 2003, ispedd et par 04 og 05 spillere. Også dette laget har spilt seg gjennom serien, ubeseiret. Kamper i høst har endt med 2x 4-1 hjemme og borte mot Asker, i tillegg til 8-1 borte mot Vollen. I denne 9er kampen, som ble spilt mot et 02 lag, spilte Fornebu mesteparten av 2. omgang med 2×05, 2×04 og resten med 03 spillere. Full pott og + 74 mål er imponerende av opptil flere års underårige!

I disse dager pågår Holmen cup der flere meget gode lag deltar. Blir spennende å se hvordan våre gutter klarer seg i en slik eliteturnering.

G 10/2005, Fornebus «rekrutter», spiller opp ett år i øvet 04 og har så langt møtt lite motstand og vunnet alle sine kamper. Dette har sin hovedårsak i at motstanderne stiller med sine klasselag, «nabolag» o.l og i liten grad differensierer. Fornebus 9-10 åringer har spilt mange gode kamper og putta jevnt og trutt og vel så det; målforskjellen 111-15 på ni kamper bekrefter dette. Høstens tre kamper har endt med 8-1 over Lyn, 16-0 mot Ready. Siste kampen, som ble spilt mot nabo, Snarøya 04, ble årets jevneste kamp, med mye bra spill av begge lag, som til slutt endte med 7-3 seier til Fornebu. Mye skal ikke stemme dersom dette laget skulle glippe i noen av sine 3 siste seriekamper.

Ellers har 05-gutta deltatt i Brommapojkarnas elitecup i Stockholm der de møtte noen av de beste svenske (måtte kvalifisere seg), finske og latviske lagene, i tillegg til ett ungarsk lag. Denne 7er cupen, mot disse jevnaldrende, endte med 3 tap og 3 seire, som bekrefter at Fornebu 05 holder et bra skandinavisk nivå i sin årsklasse. Veldig mye læring og gode utviklingskamper for våre spillere når de spiller mot bedre og jevngode motstandere. Neste nå er 05-akademicup på Lørenskog 13/9.

Fornøyde 03 og 04, med 05-læregutta på fanget, etter 8-1 seieren borte mot Vollen i høst.
Gruppe 1 etter nok en «null-baklengs» kamp på Storøya.
05 nedjogg etter Snarøyakampen på Hundsund

Ellers skal alle Fornebu FKs tre lag delta i Talent-cup på Hamar i september og oktober. Det er et viktig prinsipp for Fornebu FK at alle spillere og lag får gode utfordringer ved å spille mot gode, og helst bedre motstandere, gjerne i internasjonal sammenheng. Av erfaring gir dette læring og utvikling som er viktig momenter for alle Fornebus spillere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s