05 mot Frigg, Stabæk og Ready

Fornebu FKs 05 lag har har vært igjennom ett tett kampprogram siste uken med disse oppgjørene:

-torsdag 28/5, seriekamp mot Frigg 2/04, ble en nokså svak kamp av Fornebu FK, selv om de putta 10 mål og kun slapp inn ett. Manglet en del i denne kampen på bevegelse og presisjon, men positivt at laget allikevel scorer 10 mål. Nedenfor samles gutta til seiersbrøl etter å ha slått Frigg.

Seiersrop etter Friggkamp

-mandag 1/6, treningskamp mot et forsterket Stabæk 05 lag, som var ute etter forberedende god matching før deltakelse i en elitecup i Tyskland. God match ing ble det over 3×20 min der Stabæk allerede etter 12 min ledet 3-0 etter mye bra spill, mens Fornebu ikke hang med, selv om de klarte å redusere en gang i denne omgangen. 2. omgangen ble middels god fra Fornebu, som måtte se en ball i eget mål, slik at det sto 1-4 før de siste 20 minuttene. Da hadde tydeligvis Fornebuspillerne bestemt seg for å «gi alt», og spilte i perioder opp imot sitt beste med høyt balltempo, gode bevegelser, presise pasninger og bra gjenvinnings-egenskaper. Det resulterte i 2-4, 3-4 og 4-4, og så var kampen over. Alt i alt en spillemessig bra kamp av 9-10 åringer der toppnivået var imponerende.

-onsdag 3/6, seriekamp mot Ready 5/04 på Storøya, som varierte noe, men mye bra av Fornebugutta som i perioder spilte god en og to touchfotball. Etter 4-0 ved pause ble det til slutt 11-1 til Fornebu.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s