Nye drakter, første seriekamp på hjemmebane og mange mål for 05

05 første hjemmekamp i nye drakter (2)Onsdag spilte 05-gutta sin første seriekamp noensinne på hjemmebane på Storøya. Mye god timing denne dagen med nye drakter fra Lacatoni, første hjemmekamp og på banen der mye stemte med mange gode bevegelser, pasninger og veldig mange mål. I første seriekamp vant Fornebu’s 05 gutter 15-4 mot BMIL. På onsdag klarte nok en gang Fornebugutta å score 15 mål, etter å ha ledet 5-1 til pause. Det var Frigg 04 som denne gangen sto på andre siden av banen og gjorde god motstand i starten av første omgang. Men etter dette var det stort sett enveiskjøring, også fordi Fornebugutta var aggressive og gode på gjenvinning. På bilde sees Fornebu FKs 05 spillere i sitt godt synlige antrekk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s