Kampreferater og laguttak

Helgen så våre to G13-gruppene spille to nye Adidas cup kamper i hver sin respektive pulje.

Tap 3-2 borte mot Frigg ble dessverre registrert på fredag kveld for gruppe 2. En slapp forestilling av våre gutter, lavt balltempo og tafatt defensiv jobb gjorde at vi «ga» bort 3 skåringer, og klarte kun å sette inn 2 selv. Mål av Jonatan og Martin. Etter to tap i årets turnering kan det hende at cupen allerede stoppes dessverre her for vårt lag 2.

På søndag tok vår gruppen 1 Fossum imot på Storøya. En interessant motstand som klart hadde bestemt seg for å presse laget vårt veldig høyt. Så høyt at deres forsvarslinje sto omtrent på midtbanestrekken. Selv om denne uvanlige organisasjon av vår motstand førte til en god del offside posisjoner fra våre alltid veldig angrepsvillige spillere, ble det hele en fin og lærerikt mulighet for å se på måten til å håndtere denne type situasjon.

Flere gode kombinasjoner og kjapt samspill enten på kantene eller på midtbanen klarte å få våre gutter til å stikke mange ganger rett på mål til Fossum og rett på keeperen. Mange mål ble det, flere burde ha vært.

Dagens stor arbeidsområdet var valg. All slags type valg, offensiv og defensivt, med ball og uten. Det varierer fortsatt veldig mye her individuelt og prestasjonsmessig. Vi jobber videre for få orienteringskapasitet til spillerne til å være mer regelmessig brukt og effektivt.

Til slutt vant vi 7-1 med Kristian 3, Jonas 2, Jakob 1 og Andreas 1 som målscorer.

Med to seier mot Bøler og Fossum er neste runde i denne cupen allerede sikret. Det gjenstår her en kamp mo Høvik som vil være avgjørende for 1.plass i puljen.

Kamptropper:

Gruppe 2 mot Asker Tirsdag 12.Mai

Bastan

Michael

Brigham

Nathanel

Thomas

Kristian

Nico

Daniel

Sander

Jesper

Martin

Tin

Gruppe 2 mot Lyn Torsdag 14.Mai

Magnus

Bastan

Jakob

Andreas

Brigham

Michael

Thomas

Emil V

Truls

Jonas

Kristian

Simen

Nathanel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s