Storseier i 2.seriekamp

Fornebu 2-Asker 4     13-1

Mål: Jesper 3, Sander 3, Nico 2, Sebastian 2, Brage, Kristian og Jonas.

Gruppe 2 spilte på søndag sin andre seriekamp for sesongen, på motsatt banehalvdel sto Asker 4.

Vi ble enige om å overvinne vår største motstander: Stress! Måten vi skulle få til det var å bruke banen godt, unngå slurvete feil og gå seirene ut av hver eneste duell.

Gutta viste god disiplin fra start, og holder seg til kampplanen. Dette gjør at Asker sakte men sikkert blir malt i stykker. Det er lenge jevnt på resultattavlen, men ute på banen har vi full kontroll. Får 2 kjappe scoringer før pause og kan starte 2.omgang på stillingen 4-1. Grunnet gult kort i slutten av 1.omgang må vi spille de 4 første minuttene med èn mann mindre. Dette hindrer oss ikke i å score 2 kjappe mål i undertall. Derfra er det totalt enveiskjøring. Vi klarer å få kombinasjonsspillet til å sitte, og da er det veldig få lag som klarer å henge med. Vi gir oss ikke før det står 13-1.

Verdt å nevne at Sebastian (2005) fikk prøve seg i 2002-serien, han la lista relativt høyt med 2 scoringer som sentral midtbanespiller… Blir spennende å se om han kan følge opp den gode prestasjonen.

Neste match for gruppe 2 er allerede førstkommende fredag, borte mot Frigg i Adidas Cup. Møt opp og se gutta bygge videre på de gode prestasjonene. Vi har kvalitetsgaranti, leverer vi ikke varene får du inngangspengene tilbake 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s