Seier i sesongstarten for gruppe 2

Lommedalen 3-Fornebu 2     2-4

Mål: Kristian, Brage, Jonathan og Martin

Da var det endelig seriestart for gruppe 2, og Lommedalen 3 sto på motsatt banehalvdel på Helset kunstgress. Et fysisk godt lag som gikk ut høyt og satte oss under press allerede fra første minutt. Vi sliter litt med å bruke banen riktig, og får derfor til tider problemer med å spille av oss presset. De gangene vi klarer det, blir vi som regel lagt i bakken og får frispark. Dette gjør at vi i 1.omgang ikke kommer inn i en god rytme, men klarer fortsatt å ta med oss en 2-0ledelse til pause.

I 2.omgang løser det seg opp mer, vi klarer å finne rom fremover i banen, og bakre firer er flinke til å tre gjennom rom. Derfra og utover i 2.omgang har vi grei kontroll på kampen og setter inn 3-0 og 4-0 etter fint kombinasjonsspill i lengderetning. Grunnet et tett kampprogram den neste uken roterer vi mye på laget mot slutten, og ender opp med å få 2 mål imot. Bastan leverer et par gode redninger som gjør at resultatet aldri blir nevneverdig truet. Vi tar med oss 3 poeng etter en grei prestasjon og ser frem mot neste seriekamp allerede førstkommende søndag.

Vi ser at det fortsatt er veldig stor variasjon mellom toppnnivå og bunnivå både kollektivt og individuelt, og må jobbe videre med å bli flinkere til å mestre denne typen motstand. Riktig bruk av tid og rom er da en nøkkelsetning for å mestre dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s