Tredje seier på 3 kamper for G13-1 !

Etter en litt vanskelig kamp mot Bærum SK i forrige uke, tross seier 5-0, var vårt lag i G13-1. div klar for serierunde nr.3 i kveld på helt ny kunstgress på Gommerud.

Innimellom er det lett for en trener for å forutse intensitet og kvalitet i en kampstart. Mens våre gutter hadde en litt slapp holdning under oppvarming mot BSK i forrige søndag, med som konsekvens denne dårlige kampstart alle fikk sett på Storøya, var innstilling stikk motsatt før kveldens kamp mot Bærums Verk Hauger. Gutta var på fra første sekund. Inkludert under praten i garderoben.

Første omgang i kveld kan oppsummeres som en enkelt enveiskjøring mot mål til våre gjester. Denne omgang viste en kvalitet ikke enda sett i år med mye bevegelser, mye kontroll på rom, bra kontroll defensivt, mye disiplin for posisjonering offensivt og defensivt for gjenvinning og mye variasjon i vårt angrepsspill. Pausen kom på en 6-0 stilling som gjerne kunne ha vært enda større.

Annen omgang ble derimot litt mer «åpen», først og fremst på grunn av en veldig høyt og aggressiv press fra motstanderne som vi tidvis ikke klarte å styre. Struktur i vårt spill ble plutselig litt mindre tydelig og BVH klarte å score to ganger på muligheter vi uten tvil hjalp dem til å skape. Allikevel skapte våre gutta omtrent like mange sjanser som i første omgang, men uten å klare å score på mer enn en av dem.

Som oppsummering kan man si at første omgang viste helt tydelig på type spill vi ønsker å utvikle fremover med stor ballinnhav på bane halvdel til motstander, og annen omgang hva vi må utvikle videre for å få det til når motstand presser vårt lag høyt. Noe vi må klare å lære å styre, fordi denne type situasjoner vil vi opplevde veldig mye i løpet av de neste årene !

Intensitet og kvalitet i spill har tatt nye stegg i kveld på Gommerud, noe man kan glede seg til kun en uke før cupstart på Holmen! Men før dette vil gutta fra gruppen 2002 møte Bøler for deres første kamp i årets Adidas Cup på onsdag kveld på Haraløkka ! Vel møt alle sammen på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s