Tap i årets første hjemmekamp.

Etter seriepremieren til gruppe 1 igår, var det gruppe 2 som var i aksjon idag. Første motstander i årets Adidas Cup var Asker. Allerede fra start så man at dette kom til å bli en tøff match. Vi møter et veldig fysisk og høytpressende lag, og får problemer med å spille oss ut bakfra. Med et lavt balltempo inviterer vi til en del 1vs1-dueller mot fysisk overlegne Asker-gutter, og kommer dårlig ut av det.

Første målet imot kommer på en corner, der vi er svake i både sone og mannsmarkeringen. Vi klarer aldri å etablere et trykk på motsatt banehalvdel, og det blir veldig mye negativ ballbesittelse på egen banehalvdel. Heldige som går til pause med kun 1 mål i sekken.

I pausen blir vi enige om å kjøre opp balltempoet, og dette fører til et par fine kombinasjoner på høyresiden og glimtvis ser vi tendenser til «Fornebu-fotball». Desverre klarer vi ikke dette ofte nok, og glipper på enda en corner. 2-0. 1 minutt før slutt får vi reduseringen, men det er desverre for sent å «våkne» for å jakte på utligningen, og kampen ender 2-1.

En revansjesugen gjeng er klare for en god trening på onsdag, før Agilitas Cup på Notodden i helga, der vi forhåpentligvis biter bedre fra oss.

Mål: Martin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s