Endelig er vi i gang med G13-1 div. serien for 2015 !!

Takk til alle foreldre som sto på Gressbanen på Ready i dag ! Det var imponerende å se at så mange foreldre / supporter kom til Ready for å støtte våre gutter ! Keep going on !

Denne første kampen i årets serie ble likt mange andre kamper vi har opplevd for en serieåpning med en blanding av entusiasme, vilje og delvis fint Fornebu-spill, men også med litt for mye stress, rot og mangel på fokus og konsentrasjon i begge endene.

Ready hadde helt tydelig bestemt seg for å la oss styre ballen i denne første omgang. De lå lav og kompakt innenfor sine egne 25m i en 3-4-1 formasjon og prøvde å overraske oss med raske kontringer i lengde retning. Noe de nesten klarte i 2-3 anledninger med god hjelp av våre egne forsvarsspiller som i flere anledning viste fullstendig mangel på konsentrasjon, beslutsomhet og kommunikasjon. 4 scoringsmuligheter ble registrerte for oss i samme første perioden. Pause ble blåst av dommeren på 0-0 stilling.

Andre omgang startet på et helt annet tempo i spill. Etter kun 2 minutter og mange kjappe pasninger mellom forsvarslinjer til Ready klarte gutta å åpne en fin mulighet på høyre siden. På innlegg klarte vi å score årets første mål i denne serien! Absolutt fortjent!

Våre gutter hadde bestemt seg for å fortsette på samme tempo for å fortest mulig score et mål til. Tross flere klare sjanser, og delvis veldig bra samspill tross tett og aggressivt forsvar, klarte allikevel Ready til å utlikne på en corner som vi serverte dem på et fat.. Her må vi bli mye mer skjerpet gutta!

Spillet gikk videre med mange bra initiativer og kombinasjoner på begge kantene og det er fra disse situasjonene bygget som vi ønsker det at mål nr.2 og nr.3 kom til slutt. Flere kunne ha vært registrert, men kampen ble blåst av på sluttstilling 3-1. Fortjent seier kan man si. Vi skal jobbe videre for å få disse til å bli enklere i fremtiden.

Dagens lekse: holde hodet kaldt med riktig fokus og konsentrasjon i alle spillefasene.

Thomas 2 ganger og Brigham noterte seg som dagens målscorer.

Vi gleder oss til neste kamp mot Bærum SK neste søndag kl.19 på Fornebu !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s