8-2-3 på siste 13

Det har vært spilt mange kamper i det siste, og her kommer en liten oppdatering:

Fornebu G13 var i vinterferien på treningsleir i Stavanger, der ble det spilt 2 kamper mot Viking.

Fornebu G12-Viking G12  11-2

Etter en god treningsuke var gutta klare for å teste ut treningsmomentene i praksis. Et Viking-lag i vinterferiemodus mot et Fornebu-lag i treningsmodus ble en grei gjennomkjøring for sistnevnte. Gutta ga seg ikke før det sto 11-2 etter 3 gode omganger.

Fornebu G13-Viking G13 0-1

G13-laget fikk litt tøffere matching, til tross for at de var overlegne i banespillet er det Viking som trekker det lengste strået. En oppvisning i innefektivitet forran mål. Mye positivt å trekke ut fra kampen, men som Jesper har sagt på trening gjentatte ganger. «Vi må slutte å lukke øya, og håpe på det beste».

NFA minicup:

NFA arrangerte lørdag en liten 7er turnering med fire lag i Valhall. Også som en forberedelse til Mundialito for et par av lagene. Alle spilte mot alle, 2×15 minutter og kampene ble avsluttet med en straffekonk for å øve litt ekstra på dette, noe det absolutt var behov for hos Fornebugutta. Ellers klarte de seg bra resultatmessig; 4-2 seier mot FPN 05, 1-0 tap mot Ull/Kisa 04 og 2-0 seier mot NFA 04. Fornebu FK ble det eneste laget med to seire. I poengberegningen ble det også gitt ett poeng for seier i straffekonken. Poengmessig ble det en jevn turnering, der «alle slo alle», men Fornebu FK vant. Spillemessig var det mye forbedringspotensiale for Fornebus 9 og 10-åringer; mye god læring og utvikling i å spille mot gode lag som gir jevne kamper. Ellers har Fornebu en meget viktig evne, nemlig å vinne jevne kamper; viljen er sterk!

Fornebu G10-Høvik G11 13-1

05 spilte en 7er kamp på en halv bane i Gjønneshallen mot et blandingslag 04/05 fra Høvik forrige lørdag. Mye å glede seg over for Fornebu. På en halv bane kombinerte gutta bra og var gode til å presse. Etter 1-1 til pause slo Fornebu voldsomt tilbake og seiret til slutt 13-1.

Fornebu G13-Bærum G13 9-0

Grei gjennomkjøring mot G13-laget til Bærum. Møter et lag som spiller mye på fysikken, og i lengderetning. Viser at fjorårets matching mot 01-gutter har satt spor. Klarer å holde nullen, og samtidig styre banespillet. Truls ble dagens spiller i uvant posisjon. Som defensiv midtbane ga han seg ikke før han hadde dunket inn 3 gåller.

Fornebu G12-Bærum G12 5-4

En intens kamp mot et fysisk Bærum-lag på en liten 7-erbane (30×45 meter). Kampen vippet frem og tilbake, mye kriging og lite finspill. 1-0 -> 2-0 -> 2-1 -> 3-1 -> 3-2 -> 4-2 -> 4-3 -> 5-3 -> 5-4 -> slutt. Med andre ord, en intens kamp!

Fornebu G10-Oppsal G11 1-8

På torsdag snudde kampbildet for 05-guttas del da de spilte mot Oppsals beste 04 gutter på en stor bane på Ferd. Også da 1-1 til pause, men denne gangen var det Oppsal som tok fullstendig over i annen omgang og vant 8-1. En bra læring og erfaring for Fornebu FK som bokstavelig talt ble et nummer for små, både fysisk og tempomessig. Men tålmodighet er et sentralt emne i utviklingen av spillere, derfor gir slike kamper også et godt grunnlag for å vite hva det skal jobbes med videre.

Strømsgodset 02-vintercup

Etter tre tøffe og tette kamper i Mjøndalshallen lørdag kveld stod Fornebu ubeseiret. Men selv uten tap ble det 2.plass i mini-cupen bak Asker. Med seier mot Bærum, og uavgjort mot både Godset og Asker endte Fornebugutta med 5 poeng, 1 fattig poeng bak cupvinner Asker. På en lang, men trang 9er bane spilte Fornebu gutta fin ballbesittende fotball. Bevegelige, samhandlende og med bra tempo i beina hadde de spillemessig overtak i alle kampene, men foran mål fikk de ikke god nok uttelling. Laget skaper nok sjanser til å vinne alle kampene med god margin, men preget av litt for mye stress i avslutningsøyeblikket scorer de bare 4 mål på 3 kamper.

Resultater:

Bærum (2-1)

Målscorere: Jesper, Kristian

Strømsgodset (1-1)

Målscorer: Emil

Asker (1-1)

Målscorer: Simen

Neste store begivenhet blir Mundialito i påsken, der 05 og 03 skal få teste seg mot noen av de beste klubbene i verden.

Dere vil da få daglige oppdateringer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s