Seier mot Ull-Kisa for gruppe 2

8.02.2015: Ull-Kisa-Fornebu FK 1-6

Gruppe 2 startet sesongoppkjøringen med en bortekamp mot Ull-Kisa 03. Det var en revansjesugen gjeng som stilte til kamp på UKI Arena, etter å ha blitt slått ut av NFAs julecup i Desember 2014 av nevnte Ull-Kisa.

De 3 punktene guttene fikk å jobbe med var aktivt førstetouch, bevegelse etter pasning og samlet press. 1.omgangen starter med et smell, og vi tar ledelsen 1-0 etter et fint langskudd av Kristian etter noen fine kombinasjoner på høyresiden. Deretter dabber det veldig av, vi klarer ikke å holde balltempoet oppe, og slipper Ull-Kisa inn i kampen grunnet mange enkle personlige feil. Ull-Kisa straffer oss hardt og utligner til 1-1 etter å ha brutt en pasning på midten. Rett før pause tar vi ledelsen igjen etter en halvveis innøvd corner-variant som Jonas ender med å sette i mål.

I pausen blir vi enige om å sette opp balltempoet og kutte ned på antall slurvefeil. Vi klarer å etablere et konstant trykk på Ull-Kisa, mye grunnet en god Nathanel som styrer spillet fra sin dype midtbaneposisjon. Jonatan som har kommet inn på topp er også på hugget, tidlig i omgangen får han en ball ca 30 meter unna mål. Drar av 3 spillere inkludert keeper, og setter inn 3-1. Vi klarer å utnytte bredden og lar ballen gjøre jobben. Gutta gir seg ikke før det står 6-1 på måltavla.

Alt i alt en god gjennomkjøring, vi fikk svar på hva som må jobbes med på feltet de neste ukene og gutta fikk tatt en etterlengtet revansje etter det bitre tapet i julecupen.

Målscorere:

Jonathanx2 , Jonas, Kristian, Daniel og Samuel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s